TING Å GJØRE PÅ VEGA

De siste årene har det vært enorm utvikling når det gjelder opplevelser på Vega. Vegatrappa ble reist i 2019 og har trukket mange turister. Er du skikkelig tøff, så tar du deg likeså greit en tur i Via Ferrataen når du er ved trappa. Verdensarvsenteret med flott arkitektur, beliggenhet og historiefortelling om vår fortid. Stavsmarken Gård som virkelig har tatt lokalmat på alvor og til nye høyder. Tilrettelagte turløyper både i fjell og mark, flotte bademuligheter ved «Holmvatnet» med badebrygge og vanntrampoline, og flotte badestrender ved Eidem friluftsområde. Ved forespørsel kan vi også tilby guidede fjellturer og sykkelturer. Vi kan også kjøre deg til destinasjonen du ønsker med vår egen minibuss.

Foto: Kathrine Sørgård/www.nordnorge.com

Se Vega fra sykkelsetet

Opplev Vega på sykkelsetet. Korte distanser og flatt terreng gjør det enkelt å sykle rundt i vår flotte natur.


Leier du sykkel hos oss får du også med hjelm, sikkerhet først.

Pris for leie av sykkel
350,- per dag
200,- pr dag for sykkelvogn

Kajakktur i verdensarven

Med kajakk kommer du virkelig tett på naturen og det rike fugle/dyrelivet langs kysten. Området vårt er perfekt for kortere eller lengre turer blant fredfulle holmer.

Vi tilrettelegger turer med guide på forespørsel til hotellet.


Alle som leier kajakker, drar ut på eget ansvar. Krav til våtkort u/guide.


Det må signeres egenerklæring før utleie.

Inkludert i leie er våtdrakt, flytevest, spruttrekk og vanntett sekk. Det er også mulighet for å leie guide å ha med ut på tur, guiden må leies for minimum 3 timer og

koster 600,- per time. Leier man guide stilles det ikke krav til våtkort.

Pris for leie av kajakk
800,- per sett

Foto: Kathrine Sørgård/www.nordnorge.com

Behov for transport?

Vi har egen minibuss som vi kan hente deg/dere når dere ankommer Vega. Denne kan også leies for guidet tur rundt på øya eller bare for persontransport. Ta kontakt på forhånd hvis dere har behov for transport ved ankomst. Vi tilbyr all form for transport dere trenger under oppholdet hos oss.